למה כדאי להתקין מצלמות אבטחה בבניין? מי משלם על מצלמות אבטחה בבניין משותף?

בניין מגורים משותף מתאפיין בכך שיש בו המון תנועה. בניגוד לבית פרטי שבו התנועה היא בדרך כלל של הדיירים בלבד, בבניין מגורים משותף יש גם אורחים וחברים שלא תמיד מוכרים לכולם.

יתרה על כך, עצם העובדה שמדובר על בניין מגורים משותף ולא על בית פרטי כבר מציבה אותו בסיכון מסוים מבחינת פריצות, גניבות, הסגת גבול ונדליזם וכן הלאה.

הפתרון עבור אבטחת בית משותף הוא להציב מצלמות מתאימות. בטווח הקצר, התוצאה של התקנת מצלמות אבטחה בבניין משותף היא שיפור בתחושת הביטחון האישי של הדיירים.

בטווח הארוך, זה מעלה את ערך הנכס ומשביח את מחיר הדירות. אבל בין לבין, הדיירים של בניין המגורים המשותף גם נדרשים להגיע להסכמה מסוימת לגבי סוג ואיכות המצלמות.

יש לנו פתרון בשביל הבניין שלך

נציגי סקיוריטי מצלמות אבטחה ישמחו לעמוד לרשותך בשלבים שונים של השוואה בין מצלמות אבטחה. ברור לנו עד כמה קשה להגיע להסכמה חד משמעית לגבי התקנת מצלמות מן הסוג הזה בבנייני מגורים משותפים, אך יש מאחורינו את הניסיון שיחסוך עבורך זמן וכסף. כמו כן, דרכנו אפשר להשיג כעת מצלמות מעולות שמתאימות ספציפית לבניין משותפים.

מחירי מבצע מקרבים אותך כבר עכשיו אל החלום של התקנת מצלמות אבטחה בבניין המגורים. אם נמאס לך לסבול מפגיעה באיכות החיים והגעת למסקנה שצריך להתקין מצלמות אבטחה מקצועיות, הגעת למקום הנכון.

הסכמה על התקנת מצלמות אבטחה בבניין משותף

ועד הבית של בנייני מגורים משותפים הוא בדרך כלל זה שלוקח על עצמו את האחריות על גביית וחלוקת הכספים. מצד אחד ועד הבית גובה את הכספים מכל הדיירים במטרה להשתמש בהם לרווחת הכלל. מצד שני, הדיירים עצמם לא תמיד מסכימים על האופן שבו צריך להשקיע את כספי ועד הבית. כפועל יוצא מכך, עלולה להתעורר התלבטות ואף מחלוקת בין הדיירים.

למזלם של בעלי דירות בבנייני מגורים משותפים, אין כמעט סיבה לוויכוחים סביב הנושא של התקנת מצלמות. ברוב המקרים, קל מאוד להשיג את ההסכמה הזו כי כל הדיירים מבינים עד כמה המצלמות חשובות. יתרה על כך, התקנה של המצלמות היא בגדר השקעה משתלמת שמשביחה את ערך הנכסים ללא יוצא מן הכלל.

בחירה נכונה של מצלמות אבטחה

מה שכן עלול לעכב את התהליך של התקנת מצלמות אבטחה בבניין מכל סוג קשור להתאמה שלהן לצרכים הקיימים. בניגוד למה שנהוג לחשוב, לא כל המצלמות בנויות באותה צורה או ממלאות את אותה פונקציה. ספציפית בבנייני מגורים משותפים, יש משמעות גדולה לשאלה באיזה מצלמות משתמשים, היכן ממקמים אותן ומה המפרט הטכני שלהן.

כמו כן, קשה לצפות מנציגי ועד הבית שיהיה להם את כל התשובות לגבי המצלמות המתאימות לבניין. בהקשר הזה, מה שעושים זה קודם כל להשיג הסכמה עקרונית בין הדיירים. בשלב הבא, מגדירים את התקציב עבור רכישת המצלמות. בהמשך, כל שנותר הוא להתייעץ עם אנשי מקצוע לגבי מיקום ההתקנה וסוג המצלמות הרלוונטי.

התקנת מצלמות לצרכי הרתעה

דיירים בבניין מגורים משותף גם יכולים להיות בטוחים לגבי האופן שבו המצלמות מייצרות הרתעה. אחרי שוועד הבית משלם על המצלמות באישור של הדיירים, ניתן לתלות שלטים שמודיעים על כך ולפזר אותם בכל האזורים שמסביב לבניין. בפועל, השילוב הזה בין השלטים לבין המצלמות מוכיח את עצמו ומייצר הרתעה שמרחיקה עבריינים.

נוסף על כך, התקנת מצלמות אבטחה בבניין משותף היא כיום לא פריבילגיה – אלא צורך בסיסי. בעידן שבו הטכנולוגיה כל כך מתקדמת והעלויות כל כך נגישות, אין שום סיבה לוותר עליהן גם בבנייני מגורים משותפים.

שיחה אחת ולבניין שלך תהיה מצלמה חדשה!

יצירת קשר עם נציגי סקיוריטי מצלמות אבטחה היא הדבר היחיד שמפריד בין פתרון איכותי לבין הבניין שלך. גם אין עדיין לא השגת את הסכמת כל הדיירים, מה שכדאי לך לעשות הוא להתייעץ עמנו.

כאשר נקבל ממך פניה מסודרת, נוכל להראות לך דגמים של מצלמות אבטחה מעולות ולהציג בפניך מבצעים. כמו כן, נציגי החברה יגבשו עבורך הצעת מחיר בהתאמה אישית. לכן הגיע הזמן להשאיר פרטים ולתאם התקנת מצלמות אבטחה בבניין משותף עוד היום!

קראו עוד אודות: מצלמות אבטחה לעסק | מצלמות אבטחה לבית